Sankarien Matka

perjantaina, toukokuuta 21, 2004

Kirjoittaminen takkuilee, pelailu jatkuu

Kampanjan pelailu on jatkunut, vaikka huomasin sen ylöskirjoittamisen aivan ylivoimaiseksi tehtäväksi. Haluaisin kuitenkin jatkaa tämän sivun ylläpitämistä jossain muodossa, joten tästä lähtien aion kirjoitella tänne kampanjaa koskevia ajatuksia ja muita huomioita ihan vaan omien ajatuksieni selkiyttämiseksi.

Sankarien matka on jo edistynyt vuoden 1620 Tulen vuodenaikaan ja viime pelikerralla Turak meni naimisiin Alheiran kanssa. Hienoa. Minulla on parille seuraavalle pelikerralle mielenkiintoisia suunnitelmia. Lähiaikojen foorumikeskustelut ja Humiksen kanssa jorinointi saivat minut miettimään uusia juonia. Seuraavat pelikerrat ovatkin sitten sooloilua Turakin ja ryhmämme uusien praxilaisvahvistusten lähtiessä tutkimaan Tippuraunioita mahdollisesti siinä toivossa, että siellä asuva noita loisi Kareelin seuraajille uudet biisonit magian avulla ja Gownarin syventyessä Kaikkivoipain Lohikäärmeiden Palvelijain rituaaleihin Luiden Laaksossa. Kumpikin pelikerta tulee eittämättä olemaan mielenkiintoinen. Parivaljakko Ostlan ja Jistin taas ovat jättäneet peliporukkamme väliaikaisesti, koska työt vievät Mikon pohjoiseen. Ostlanin elämään tämä heijastuu siten, että tämä lähteen etsimään sovitusta ja parannusta sankarimatkalla saamaansa sielunhaavaan, joka vei hänen metsästystaitonsa.

Lähiaikoina olemme pohtineet pariakin asiaa HeroQuestin säännöistä peliporukkamme kesken. Ostlanin pelaajan Mikon kanssa väänsimme ampuma-aseista. Huomasin, että asiaa piti vielä pohtia lisää ja sain muilta kalikoslaisilta loistavia vinkkejä. Itsekseni olen enemmänkin pohdiskellut sitten luonteenpiirteiden käyttöä HQ:ssa muiden käsitellessä mm. munchkinointia.